Vize


Vize

  • Ülkemizle Ukrayna arasındaki anlaşmaya göre 90 güne kadar turist olarak, özel veya iş amaçlı gezi yapılabilir ancak öğrenciler için uzun oturum vizesi gereklidir (D tipi). Bu sizin 90 günden fazla kalmanızı ve legal olarak okumanızı sağlayacak vizedir.
  • D tipi vize alacak müstakbel öğrenciler bir kısım belgeyle elçiliğe başvurmalıdır (Belgelerin eksiksiz hazırlanması ve vize alım sürecinde şirketimiz yardımcı olacaktır). Belgelerinizle nereye başvurduğunuzun önemi olmadan orijinal “davet mektubu” yanınızda olmalıdır. Önceki eğitim hayatınızdan aldığınız belgelerinizi elçiliğe başvurmadan önce resmi olarak onaylatmalısınız. Bunun için belgelerin kaymakamlık veya valiliklerde apostillettirilmesi gerekmektedir.
Yukarı